• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
بی شك سیزدهم آبان برگی زرین از تاریخ انقلاب اسلامی است
بی شک سیزدهم آبان برگی زرین از تاریخ انقلاب اسلامی است که به دل های مومنان جسارت استکبارستیزی و درس بزرگ شهادت و دلیری آموخت و ترجمان این واقعیت شد که سرانجام دیوار ستم ، شکستنی است . واقعه ی سیزده آبان که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد ، به دل های مؤمنان قوت بخشید و ...
بی شک سیزدهم آبان برگی زرین از تاریخ انقلاب اسلامی است که به دل های مومنان جسارت استکبارستیزی و درس بزرگ شهادت و دلیری آموخت و ترجمان این واقعیت شد که سرانجام دیوار ستم ، شکستنی است . واقعه ی سیزده آبان  که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد ، به دل های مؤمنان قوت بخشید و غروری مقدس و حماسه آفرین را در آنان زنده کرد . پرتوی تابناک از انوار الهی بر آنان تابانید و درس هایی بزرگ از شهادت و رشادت و دلیری به آنان آموخت . در سیزدهم آبان ، مردم سرافراز ایران به همه ی مستضعفان جهان نشان داد که دیوار ستم ، شکستنی است .با گرامیداشت یاد همه شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و این روز بزرگ ، که تبلور بینش ، آگاهی و پیشگامی دانش آموزان و دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار و بیدادگری است را گرامی می داریم .دکتر حکیم عطشانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشت آزادگان به همراه پرسنل  خدوم و زحمتکش همچون گذشته در میدان مرکزی شهر با حضور فعال خود و سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل ، همگام با اقشار مختلف مردم قدرشناس در مراسم راهپیمایی 13 آبان ، حضوری فراگیر و گسترده داشته و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی ، حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی ابراز کردند و در پایان مراسم بعد از سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان وقرائت قطعنامه پرچم آمریکا و اسرائیل را به آتش کشیده شد. ضمنا سه دستگاه آمبولانس به همراه کادر درمان در مسیر راهپیمایی 13 آبان مستقر شدند .

V5.5.2.0