• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۲۹
حضور دكتر مهران ورناصری در شبكه بهداشت و درمان دشت ازادگان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان دکتر مهران ورناصری ریاست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بعد از بازدید حضور در حوضه درمان در پایانه مرزی چذابه در بازگشت از چذابه  با حضور در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان درخصوص جذب پزشکان متخصص ارتوپدی، داخلی، اورلوژی و نرولوژی با دکتر عطشانی مدیر شبکه نشستی داشتند. دکتر ورناصری در این نشست درخصوص جذب این پزشکان متخصص خبرهای مسروری به مدیر شبکه و ارائه خدمت به مردم محروم این منطقه دادهد معاون درمان دانشگاه نیز کاستی های که در بیمارستانهای شهید چمران و شهدای نفت و همچنین بیمارستان محلی بستان قول مساعد دادند که در همه کارهای درمان یار و یاور مدیر شبکه باشند .

V5.5.2.0