• تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۶/۰۶
كلنگ ساخت مركز خدمات جامع سلامت روستای بردیه بزرگ شهرستان دشت آزادگان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان دکتر حکیم عطشانی مدیر شبکه به اعلام این خبر بیان داشت این مرکز در زمینی به مساحت۶۰۰متر مربع و زیر بنای ۳۰۰مترمربع در دوطبقه که اهداء زمین با مشارکت مردم محلی و خیرین یکی از خانواده های روستای بردیه ...

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان دکتر حکیم عطشانی مدیر شبکه به اعلام این خبر بیان داشت این مرکز در زمینی به مساحت ۱۶۰۰ متر مربع و زیر بنای ۶۱۴ مترمربع در دوطبقه که اهداء زمین با مشارکت مردم محلی و خیرین یکی از خانواده های روستای بردیه بزرگ می‌باشد و عملیات ساخت این مرکز خدمات بهداشتی توسط بنیادخیریه وفاق سبز علوی کشور تقبل نموده٬ دکتر عطشانی گفت ؛ کلنگ زنی مرکز جامع سلامت پس از ساخت آماده ، هرگونه همکاری برای تجهیز و تأمین نیروهای درمانی این مرکز می باشیم٬. مدیر شبکه افزود خدمات بهداشت و درمانی که در آینده در این مرکز ارائه می‌شود شامل سلامت دهان ودندان٬ آزمایشگاه٬ مراقبت های سلامت و.... خواهد بود٬ گفتنی است آیین کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت روستای بردیه بزرگ با حضور دکتر شریعتی استاندار خوزستان٬ مسئولین استانی ، ساعدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ، مهندس سیلاوی فرماندار شهرستان و مسئولین ادارات  شهرستان و جمعی از خیرین شهرستان دشت آزادگان در ششمین روز هفته دولت برگزار شد .

V5.5.2.0