عنوان : دیدار امام جمعه با مدیر شبكه جدید دشت آزادگان
 ۱۳۹۶/۱۰/۲۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان در دومین روزکاری مدیر جدید شبکه دکتر احمد مشکورنیا ، دکتر شمیل پور امام جمعه شهرستان در دفتر مدیر شبکه دیدار کردند در این دیدار دکتر مشکورنیا ضمن خیر مقدم از ایشان گفتند حمایت های امام جمعه از حوزه سلامت و با بیان این نکته که نیاز سلامت جامعه به حمایت همه دستگاه های مسئول در امر سلامت است وی با نقش روحانیت در هدایت افکار عمومی اشاره نمود و ابراز کرد حمایت روحانیت از مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان، باعث ارتقاء سطح خدمات رسانی در بخش سلامت به شهروندان مردم شریف دشت آزادگان می شود که خدا را شاکریم حمایتهای جنابعالی باعث دلگرمی کارکنان عرصه سلامت می شود سپس امام جمعه دکتر شمیل پور گفتند که خودم و جامعه روحانیت پشتیبان شما هستیم در حوزه سلامت و از طریق تریبون نماز جمعه مرتب به مردم عزیز شهرستان سوسنگرد منتقل می کنیم .