عنوان : تقدیر از پزشكان عمومی و متخصص بیمارستان شهید چمران سوسنگرد
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان دکتر اصولی ریاست بیمارستان شهید چمران سوسنگرد و محمد ساعدی مدیر داخلی و سیاحی مترون این بیمارستان و مهندس عبیات ریاست مرکز بهداشت شهرستان با حضور در کلیه بخش های این بیمارستان و دیدار با پزشکان متخصص و عمومی با تقدیم شیرینی و شاخه گل و لوح سپاس از آنها تقدیر و تشکر کردند در حاشیه این دیدار دکتر اصولی با اشاره به وضع بیمارستان گفتند کسب رتبه درجه یک این بیمارستان ناشی از همکاران خوب و زحمتکش و همچنین پزشکان عزیز این بیمارستان است اصولی گفت با کمک نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی توانستیم تمامی تجهیزات را برای بیمارستان جدید نفت بدست بیاریم و قول مساعد دادند تا آن بیمارستان تجهیز کامل نشود افتتاح نخواهد شد. اصولی افزود که طبق گفته های وزارت بهداشت کلیه بخش های بیمارستان جدید نفت باید فعال شوند و دو ماه بیمار در آن بستری می شود سپس افتتاح خواهد شد .