عنوان : بررسی مشكلات بیمارستان 128 تختخوابی شهدای نفت شهرستان دشت آزادگان
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان دکتر رضایی مدیر بودجه معاونت درمان وزارت بهداشت و دکتر علامه قائم مقام برنامه ریزی و نظارت معاونت فرهنگی وزارت جهت افتتاح بیمارستان 128 تختخوابی شهدای نفت سوسنگرد بازدید میدانی از این بیمارستان داشتند این بازدی که با حضور مهندس ساعدی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و مهندس سعیدی فرماندار این شهر بود مشکلات اساسی که مانع از راه اندازی بود را از نزدیک دیدند پس از بازدید تمامی کارگروه راه اندازی در سالن جلسات فرمانداری حاضر شدند که پس از خیر مقدام توسط فرماندار، ساعدی مدیر داخلی بیمارستان به ریز تمامی مشکلات موجود را گفتند بعد دکتر رضایی گفتند که تا زمانی که کل مشکلات برطرف نشود و همه بخش های این بیمارستان فعال شوند به مدت 2 ماه سپس مقام وزیر بهداشت این بیمارستان را افتتاح خواهند کرد. در پایان این جلسه مصوباتی با مدت زمانی جهت رفع نواقص تعیین شد و به تصویب اعضاء رسید.