عنوان : جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشت آزادگان
 ۱۳۹۶/۰۳/۲۳

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی در روز شنبه مورخ 20/03/96 در سالن جلسات فرمانداری به حضور مهندس سعیدی نیا، دکتر شرفی مدیر شبکه، عبیات ریاست مرکز بهداشت و دگیر مسئولین ادارات شهرستان برگزار شد.به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشت آزادگان دکتر شرفی خلاصه ای از عملکرد شورای سلامت اعم از مصوبات اجرا شده و در حال اجرا و اجرا نشده ارائه داد سپس در زمینه مشکلات بهداشتی حاشیه شهرستان از جمله نهرهای آب کشاورزی که از وسط شهرهای سوسنگرد و ابوحمیظه رد شده که موجب جمع آوری حشرات و زباله های خانگی شده و نیز مشکل سرریز فاضلاب پشت بیمارستان جدید شهدای نفت گزارش دادند سپس مهندس عبیات درخصوص آخرین وضعیت بهداشتی کشتارگاه و مسائل بهداشتی آن گزارش دادند و گفتند با توجه به شیوع بیماری تب کنگو لازم است موازین بهداشتی رعایت شود سپس دکتر عساکره رئیس دامپزشکی شهرستان مختصر گزارش خود را از تب کنگو و روش انتقال آن را خدمت حاضرین در جلسه بیان کردند. در پایان مهندس سعیدی نیا فرماندار سوسنگرد ضمن اشاره بر تاکید لزوم ارتقاء سطح سلامت و بهداشت شهروندان در این شهرستان، خواستار تلاش همه مسئولین جهت نیل به این هدف شد. سعیدی نیا گفت: با توجه به اینکه موضوع سلامت از همه جهات و حتی به لحاظ امینت موضوع مهم و اساسی دانست و گفت: نمی خواهم در خصوص سلامت و امنیت غذایی و البته بهداشت محیط شهروندان قصور و کوتاهی صورت پذیرد فرماندار گفت شبکه بهداشت و درمان متولی سلامت و بهداشت است و ضروری است همه مسئولین حاضر نسبت به بهداشت شهرستان نهایت همکاری را داشته باشند تا این مرکز از حالت نظارت خارج و عملاً کار اجرایی نماید. در پایان مصوباتی در خصوص موارد بهداشتی، آبفا، شهرداری و جهاد کشاورزی گفته شد .