عنوان : خواص نوشیدنی ها
توضيحات :
در طب اسلامی نوشیدنی ها به دو گروه عمده تقسیم می شود؛ نوشیدنی های سرد و نوشیدنی های گرم.هر نوع نوشیدنی ویژگی خاص خود را دارد و اگر به موقع از آن استفاده شود، نتیجه موثری خواهد داشت. به عنوان مثال نوشیدن یک لیوان آب و عسل و لیموترش تازه، خستگی را از تن بیرون می کند و نشاط خاصی به انسان می دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ در زمستان و هوای سرد نوشیدن یک فنجان دم کرده کاکوتی و پونه کوهی با عسل گرمای لذت بخشی به انسان می دهد.
نوشیدنی ها علاوه بر این که بخشی از نیازهای بدن را تامین می کند، بسیاری از ناراحتی ها را نیز برطرف می سازد. مانند نوشیدن یک تا دو لیوان دم کرده آویشن شیرازی با پونه کوهی و عسل که دردهای قاعدگی را تسکین می دهد.

شیرهای گیاهی نیزهمان طور که از نامشان پیداست، از مغزهای گیاهی مانند بادام، گردو و ... تهیه می شود. با مصرف نوشابه های خوشمزه و گوارا می توان بسیاری از کسالت های عارضی را برطرف کرد و نشاط، شادابی و آرامش را به شخص بازگرداند.

بازگشت               چاپ چاپ

ايجاد شده توسط  admin  در تاريخ  24/02/1392